dissabte, 18 de febrer de 2012

Pastís Arc de Sant Martí

Aquesta és una versió més facileta d'un pastís que vaig veure al bloc la cuina de casa, em va agradar molt la idea i la vaig posar en pràctica. Va ser tot un èxit.


Ingredients:
  •  Pa de pessic
  •  100gr. Xocolata negra de cobertura
  •  200 ml de nata per muntar
  •  Lacasitos

Preparació:

  1.  Tallem el pa de pessic en forma d'arc.
  2.  El tallem en tres pisos.
  3.  Posem la nata a escalfar, quan arrenqui el bull hi afegim la xocolata a trossos, ho deixem reposar uns minuts i remenem fins que la xocolata s'hagi desfet del tot, deixem que refredi una miqueta.
  4.  Farcim els pisos de pa de pessic amb la barreja de la xocolata i la nata, i també el cobrim.
  5.  Enganxem els lacasitos per colors.

Espero que us hagi agradat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada