divendres, 23 de març del 2012

Nius salats



Aquests nius es poden fer tant com a aperitiu o com a primer plat, són molt vistosos i sobretot, són molt fàcils de fer. Jo n'he fet de dos tipus: Sobrassada formatge i ous de guatlla i Pebrots del piquillo, formatge cremós i orenga. Però hi podeu posar el que us imagineu.



Ingredients:

- "Obleas" per a "empanadilles" (de la cocinera)
- Sobrassada
- Formatge ratllat
- Ous de guatlla
- Pebrots del piquillo
- Formatge cremós (tipus philadelphia)
- Orenga

Preparació:

1. Posem les obleas dins de motlles de silicona per a magdalenes, això és per a que ens aguantin la forma.

Pels de sobrassada:
 - Barregem la sobrassada amb el formatge ratllat i ho posem dintre del niu, i per sobre hi posem un o dos ous de guatlla.

Pels de pebrot:
- Tallem els pebrots a daus i ho barregem amb formatge philadelphia, i afegim orenga i remenem bé, i ho posem dintre del niu.

2. Ho enfornem uns 15 minuts a 200º, més o menys fins que la massa de les empanadilles estigui torradeta.

Estan boníssims!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada