dijous, 19 d’abril de 2012

Pastes de full salades

Ingredients:

- 1 base de pasta de full
- Formatge ratllat de diferents tipus de formatge
- Salsa de tomàquet
- Orenga
- Oli

Preparació:

- Els de tomàquet amb orenga:

1. Tallem la pasta de full a quadradets, a cada quadradet presionem amb el dit al mig per tal que se'ns faci un espai per poder posar-hi la salsa de tomàquet, despres espolvoregem amb l'orenga i per finalitzar,hi posem un rajolinet d'oli. Els guardem a la nevera uns 10-15 minuts.

2. Els enfornem a 200º uns 15 minuts.

-Els de quatre formatges:

1. Amb motlles per tallar galetes, tallem la pasta de full en forma rodona, ens podem ajudar d'un got o una tassa petita si no tenim motlles.

2. Hi posem per sobre el formatge ratllat. els guardem a la nevera uns 10- 15 minuts.

3. Els enfornem a 200º uns 15 minuts.

A veure si us agraden!!

1 comentari:

  1. Quins aperitius tant bons!!! La pasta de full es molt socorrida i es poden fer mil coses! Petons

    ResponElimina